TJEK OM DU HAR VUNDET

Her kan du finde vores daglige trækningslister

SÅDAN SPILLER DU MED

Det er helt enkelt at komme i gang med at spille i Klasselotteriet.

LODNUMRE MED STOR BETYDNING

Spil med på et lodnummer som har en helt særlig betydning for dig. Søg på dit yndlingstal, børnenes fødselsdatoer eller noget helt tredje, som lige netop du har lyst til at spille med på.

VIND SuperGavekort på 200 kr.

 Vi finder 10 heldige vindere, der hver vinder gavekort på 200 kr. For at deltage skal du tilmelde dig Klasselotteriets nyhedsbrev.Konkurrencen løber til og med 13. aug 2024
Hvilke lodtyper kan jeg spille på?
I Klasselotteriet har vi 5 forskellige lodtyper, som er afgørende for, hvor stor din gevinst bliver, hvis dit nummer udtrækkes. De fem lodtyper er Megalod, 1/1-lod, ½-lod, ¼-lod og 1/8-lod. Hvis du eksempelvis spiller med på et 1/1-lod beholder du hele gevinsten, hvorimod du på et 1/4-lod skal dele gevinsten med 3 andre. Jo større dit lod er, jo større bliver din gevinst altså. Din vinderchance forøges jo flere forskellige lodnumre du spiller på.
Hvordan spiller jeg med?
Det er helt enkelt at spille med i Klasselotteriet. Du vælger de lodder du ønsker at spille på, og opretter dig herefter som kunde. Her tilmeldes din betaling automatisk til Betalingsservice. Hvis du gerne vil hurtigt i gang med at spille i vores lotteri, kan du betale den første måned med dit betalingskort. Dette valg foretager du ved check-ud. Herefter går det helt automatisk med din betaling og udbetaling af gevinster.
Hvor stor er min chance for at vinde i Klasselotteriet?
Hvis du spiller med på ét lodnummer i Klasselotteriet er den statistiske sandsynlighed for at du vinder 41% pr. år. Jo flere forskellige lodnumre du spiller med på, jo større bliver sandsynligheden for at du vinder. Hvis du eksempelvis spiller med på 4 forskellige lodnumre, er din årlige vinderchance hele 88%.
Hvor meget kan jeg vinde i Klasselotteriet?
Der er 52 millioner i puljen hver måned, som fordeler sig på 22.057 gevinster mellem 1.200 og 2.000.000 kr. Størrelsen på din mulige gevinst afhænger af hvilken lodtype du spiller med på. Spiller du med på et 1/1-lod tilfalder hele beløbet dig, hvorimod du med et ¼ lod skal dele gevinsten med 3 andre osv. Spiller du på et Megalod lægges der 50% oveni gevinsten – og du kan dermed vinde op til 3 mio. kr. Der skal efter gældende lov betales en afgift på 15% af den del af hver enkelt gevinst, der overstiger 200 kr. Gevinstafgiften er fratrukket, inden dine gevinster udbetales.
Hvordan finder jeg ud af, om jeg har vundet i Klasselotteriet?
Du kan finde ud af om du er blevet en af de heldige vindere i en trækning på flere måder. Har du tilmeldt dig Gevinstmail eller –SMS, kontakter vi dig direkte, hvis dit lod bliver udtrukket. Du kan også tjekke, om du har vundet i trækningslisterne, som offentliggøres dagligt på vores hjemmeside i trækningsperioden. Alternativt, kan du tjekke om der er gevinst på dit lodnummer ved at trykke her.
Hvordan foregår trækningen
Hver måned fra d. 15. til 19. kan du glæde dig til 5 spændende trækningsdage, hvor de mange millioner fordeles. Samtlige 500.000 lodder deltager i månedens trækning, som foregår under Spillemyndighedens bevågenhed. Læs mere om vores trækning her.
Hvor og hvornår får jeg udbetalt min gevinst?
Bliver du en af de mange glade vindere, udbetales din gevinst 2. bankdag i måneden efter dit lod er udtrukket. Pengene udbetales til den konto, som er knyttet til din Betalingsservice. For fysiske lodbeviser skal du henvende dig til din forhandler for at få udbetalt gevinsten. Læs mere om gevinstudbetaling her.
Hvordan ændrer eller opsiger jeg mine lodder?

Ønsker du at foretage ændringer, så sidder vi klar til at hjælpe dig. Du kan ringe til os på 33420900 på hverdage mellem 9.00-18.00. Du bedes have dit kundenummer klar, når du ringer. Dit kundenummer finder du ved at logge ind på Min side under Mine oplysninger, eller i breve/nyhedsbreve du har modtaget fra os.

Ønsker du helt at opsige dit abonnement, så skal du selv opsige din Betalingsserviceaftale i banken.

Vidste du at:

I Klasselotteriet kan du få chancen for at vinde op til 250.000 kr. fra kun 20 kr. om måneden*

*Hver gevinst over 200 kr. fratrækkes gevinstafgift på 15 %