METTE HAR VUNDET: 132.842 KR.

Vi skal over og se Key West, og vi skal se Walt Disney og Harry Potter world. Vi har en søn på 9, så han skal have sin første store rejseoplevelse. Og så skal de simpelthen gå ind i den almindelige kedelige hverdag til løn. Så en god ferie, og bare til den daglige hverdag. Det er fantastisk.

ANNE HAR VUNDET: 132.842 KR.

Min gevinst skal helt sikkert bruges på at forsøde tilværelsen for familien. Det er mine børn og mine dejlige forældre, som fik mig med i Klasselotteriet, som skal forkæles. Og så skal jeg da også selv forkæles med lidt shopping.

for så bliver du måske også en af de 40.000 glade vindere!

KIRSTEN HAR VUNDET: 425.030 KR.

Jeg troede det var spam, da jeg lukkede min mailboks op. Ret overrasket vil jeg sige. Jeg har vundet et par gange før. Men så stod der her et ret stort beløb, og jeg troede ikke på det. Jeg kaldte på min mand, og vi blev enige om at den var nok god nok. Så vi måtte lige trække vejret dybt en gang begge to.

PETER HAR VUNDET: 132.842 KR.

Søndag morgen kl. 8:03 kunne jeg bare se i min indboks, at der stod "Tillykke, du har vundet...", og jeg kunne se, at der stod 132. Men jeg troede ærlig talt, at punktummet stod forkert. Så det blev en god morgen med ungerne. Jeg kan godt lide historien bag Klasselotteriet og de gode formål, overskuddet går til. Og så de store vinderchancer.

for så bliver du måske også en af de 40.000 glade vindere!